dilluns, 17 de desembre del 2012

Setmana del 10 al 16 de desembre

CONCERT DE NADAL
El divendres dia 14 de desembre  tots els nens i nenes de l' escola Sant Gil vam fer un concert de Nadal a  l' església del poble. Vam cantar cançons, en català, anglès, francès... vam  recitar poemes i tocar la flauta. Els de 5è i 6è aquesta vegada el poema el vam pensar i escriure nosaltres, fent una activitat cooperativa entre tots els de cicle superior. Aqui us en posem un trosset:
....
"enguany el nostre poema no és de cap autor destacat
es fruit de buscar rimes i pensar amb el cap.
Aquí van tots els nostres desitjos, sentiments i emocions
que comencen a sorgir en sentir l' olor dels torrons"
....
"Quan Torà té aire de Nadala 
milers de sensasions ens agermana
i com diu la dita
per Nadal cada ovella al seu corral."



Al matí vam  fer la nostra aportació  de diners per la Marató de TV3, vam posar-ho tot a la caixa del ninot de neu que hi ha a l' entrada de l' escola.

Alumnes de 5è. Els submarinistes


GREU TRAGÈDIA ALS  EEUU

Maten  20 nenes en una escola dels EEUU amb una arma de foc. L' autor portava dues pistoles i un fusell de la seva mare, que era aficionada a les armes.
L' assessí Adam va matar al seu pare i després va anar a l' escola on treballava la seva mare i va començar a disparar trets. Va matar a la seva mare, 20 nens d' una classe de 6 i 7 anys i altres pèrsones adultes que es va anar  trobant , una d' elles la directora de l' escola.

Aquest greu accident fa que molta gent pensi que potser als EEUU s´hauria de prohibir el fet de poder tenir armes.

Sara

Avui dilluns dia 17 de desembre es constituirà el nou Parlament de Catalunya. El cicle superior de         l' escola voliem anar a fer un taller per conèixer com funciona el Parlament, però ens han respost que aquest curs està molt ple i que primer ho donene a les escoles que no hi han anat mai.


Roger


MARATÓ TV 3:   LA MORT HAURIA DE SER EL FINAL DE LA VIDA, EL CÀNCER NO!

Ahir diumenge dia 16 de desembre es va celebrar LA MARATÓ DE TV3.  El resultat ha estat sorprenent, malgrat la cris que hi ha alpaís, s´ha recollit més de 10 milions d' euros.
El segón marcador el van fer des de Guissona i hi van fer el grup dels grallers 123/Kuà am,b una animació molt bonica de mans lluminoses.


Roger


BONS RESULTATS ESPORTIUS
El Barça guanya 4-1 contra el Atletic de Madrid al camp nou i el Reial Madrid empata 2-2 contra
l' Espanyol .

Oriol





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada