dilluns, 4 de març del 2013

NOTÍCIES DE LA SETMANA DEL 25 AL 3 DE MARÇ

La classe de 5è  , els  submarinistes,  van acabar de fer les maquetes a escala real sobre l' hort.  Han quedat molt bé.

Primer vam pendre les mides, van fer un croquis a escala real i finalment la maqueta escala 1 /100. 
A l' àrea de matemàtiques calcularem la superfície de cada era conreable.

Els submarinistes donat que estem estudiant les energies renovables i no renovables  hem fet unes maquetes sobre l' energia hidraúlica, eòlica i solar. Havíem de visitar el parc eòlic del Tallat però degut a l' anunci de mal temps i pluges generalitzades vam haver d'aplaçar la sortida fins el 19 d' abril.




















  • El passat de cap de setmana va nevar a gran part de Catalunya. Un nen  que jugava amb uns amics  prop de la via del tren, no va sentir el xiulet del tren i aquest el va atropellar.


  • El papa Benet XVI va celebrar la última homilia i es va retirar a un castell on es retira per pregar i escriure. Va ser la darrera vegada que va ser escoltat per la guàrdia suissa.


  • Aquest diumenge, 3 de març a les 8:50 h van col·locar tres nous radars mòbils entre Sanaüja i Torà, a més del que ja hi ha fixe al costat de Biosca.


  • La companyia White Star Line vol crear el Titànic II, una réplica idèntica a l' anterior on només s' aplicaran els nous sistemes de navegació. Sembla que el pressupòst que pugui costar no els importa massa.


  Notícies esportives


  •  El Barça últimament ha perdut quatre partits, Milan, Real Societat i dos clàssics amb el Real Madrid. La causa creiem que és la falta de l' entrenador Tito, que s´està recuperant d' un càncer i l' arbitratge que sembla que sigui "comprat"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada