dilluns, 3 de juny de 2013

SETMANA DEL 27 DE MAIG AL 2 DE JUNYANEM A RECOLLIR EL PREMI BALDIRI REIXACH

Aquest diumenge, dia 2 de juny de 2013 s´ha celebrat a l' Espluga de Francolí el 35è PREMIS BALDIRI REIXAC.
Aquest anys la nostra classe dels SUBMARINISTES, vam guanyar el premi, ens van donar unes auques de Vicent Andrés Estellés, unes entrades pel museu de la Vida Rural, i el taló de 700 €. Aquest any han canviat el disseny del diploma.
Roger


LLADRES A E.E.U.U.
A Estats Units, uns lladres amb una armilla explosiva falsa, entren a casa  d' un veïns  i roben tot el que és d'or. Encara no els han atrapat, però els han identificat gràcies a una càmara de seguretat  que hi havia en una de les caseson van robar.
Àlex.

NOTÍCIES ESPORTIVES:

Nou fitxage al Barça
El Barça fitxa a Neymar  i avui dia 3 de juny el presenten al Camp Nou a 1/4 de 6 h. Després de negociar  molt amb el Santos, l' equip brasiler, el Madrid no ha pogut quedar-se aquest jugador malgrat posés més diners damunt la taula. El  somni del jugador era ser de l' equip blaugrana.

Oriol

El cerverí Marc Màrquez té un accident  al MOTO GP

Diumenge , 2 de juny, es va celebrar la cursa Moto GP a Muguello (Portugal). Van quedar primers  Lorenzo, segón  Pedrosa i tercer Crushlow.   El cerverí Marc Màrquez va tenir un accident a 2 voltes per la meta. L' accident no és massa greu però es va disgustar molt perquè anava segón.     
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada