dimecres, 12 de febrer de 2014

Ens presentem al Baldiri Reixac

Hem enviat el nostre projecte : ELS ARQUÒLEGS CATALANS I CATALANES DESCOBRIM SIKARRA"als Premis Baldiri i Reixac.

 Enguany amb aquest projecte, hi hem col·laborat els cursos de 5è i 6è. Ho vam voler fer nosaltres i als de 6è els hi va semblar bé.
Tot i que en un principi era un repte, al final ho vam aconseguir, perquè tots vam posar-hi el nostre gra de sorra.
Per fer el treball, hi hem dedicat hores de classe, de pati i fins i tot de menjador, també cal dir que la senyoreta Àngela ens hi ha ajudat molt.
Fins a última hora vam estar enganxant fotos, retallant cartolines, dibuixant i fent les bafarades d' informació amb les fotos de cada alumne.
Hem entregat tot el treball en forma de moneda íber, anomenada Sikarra ( M4AIP)que hem fet amb plastilina per donar-hi volum.
Dimecres, dia 12, a última hora,  vam embolicar el treball i el vam entregar als d' Envialia amb l' anècdota que ens vam quedar tancats a fora la porta.
 Aquest projecte consisteix amb un recull de fets històrics i activitats fetes:  els romans, els íbers i la SiKarra, el jaciment de classe, la història de Catalunya, les sortides a Coll de Nargó ( postes d' ous de titanosaures) i la sortida  a Prats de Rei ( tombes, museu i el jaciment amb les restes de la muralla íber).

Al final el jaciment íber de Prats de Rei no quedarà soterrat sinó que podrà estar obert al públic. Recomanem a tothom aquesta visita, que és l' orígen de la SiKarra.

En conclusió, ens ha agradat i ens hem divertit molt fent aquest treball i esperem guanyar però sinó estem molt contents i molt satisfets d' haver-hi participat.

Els arqueòlegs i arqueòlegues de 5è


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada