dijous, 12 de juny del 2014

ACOMIADEM EL CURS 13-14 i ALS NOSTRES COMPANYS DE 6è

La classe de 5è vam fer la presentació del fi de curs 13-14  a més de fer el comiat als nostres companys de cicle, els catalans i catalanes de 6è.

El vam atorgar un oscar a cadascún.

També vam fer el ball del Can, Can que és un ball típic en el teatre parisenc LE MOULIN ROUGE. Aquí tenim les fotos de la diada.

 REDACTEM NOTÍCIES:


 FESTA DE FI DE CURS 2013-14 A L'ESCOLA SANT GIL DE TORÀ 

Al pati de l’ escola Sant Gil, el divendres dia 6 de juny els alumnes de 5è, la classe dels ARQUÒLEGS, van preparar l’acomiadament de la promoció del curs de 6è. Van dirigir-los unes paraules recordant tot el que havíem fet junts durant el curs : excursions, tallers, projectes, treballs, enfrontaments, partits de futbol, classes... i finalment els van obsequiar amb unes bandes d’Oscar, per cada companys /a del grup CATALANS I CATALANES de 6è . Segons van comentar els alumnes de 5è, va ser una festa molt divertida tot i que els comiats sempre són una mica tristos per què els companys de tota la vida deixen l’ escola per anar cap a l’ institut.




 BALL DEL MOULIN ROUGE CAN-CAN 


El passat divendres 6 de juny, tots els alumnes de l’ escola van fer danses i balls de diferents llocs del món, d' aquells que la gota d’ aigua, la protagonista de la història, visitava. Els i les alumnes de 5è vam ballar una dansa que es fa al Moulin Rouge de París, França, s ’anomena “can-can”. És un ball que antigament havia estat prohibit en alguns països i la gent anava a parís a veure´l. Tots amb la indumentària d’ aquest ball vam fer uns passos on hi havia moments en que ens agafàvem i al final del ball dos persones van fer la roda. L’ assaig es va fer els dies anteriors a l’hora de música, a educació física i alguns dies al pati . En acabar totes les representacions, ens van donar coca i refrescs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada