dilluns, 21 de gener de 2013

Notícies del 14 al 20 de gener de 2013


Un gos fou atropellat pel metro a les andanes de Madrid, quan ja feia dos dies que colapsava la via. La protectora d' animals va tenir certs problemes per atendre el gos.

La pluja del dijous va provocar un accident de cotxe en una rotonda. De les quatre noies van ingressar-ne tres i d' aquestes  una va morir.
La pluja del dissabte també provocà un accident a la comarcal 240. Els bombers de Torà, els mossos d' esquadra i una ambulància van assistir l' accident ràpidament. El Roger amb els prismàtics va poder observar els fets.

A Mèxic un home entra armat amb metralleta, de blales blindades, en una casa i assessina a tota la família i fins i tot el gos.

En Jaume Rossell , el pare del Ramon del RR, va morir aquesta setmana  a Torà.

La passa  de grip afecta a molts alumnes de l'escola, per sort a la nostra classe només hi ha hagut un parell de baixes.

A la classe estem preparant la disfressa de Carnaval pel dia 1 de febrer. Enguany la temàtica és de contes populars i la nostra classe serà......................... ja ho veureu el dia de la rua! De moment poseu-vos tots a punt!. Els submarinistes hem de preparar les consignes.


Notícies esportives

El Barça va fer la seva primnera derrota al camp de La Real Societat i van expulsar al Piqué.
Victor Valdés no renova el contracte amb el Barça, vol provar noves experiències amb altres equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada