dilluns, 28 de gener del 2013

Notícies destacades de la setmana del 21 al 27 de gener



Tragèdia al Brasil

En una discoteca de Santa Maria van morir d' asfixia 233 persones i 131 ferides en quedar atrapades dins la discoteca. La causa va ser una bengala que va llençar el grup que actuava, aquesta va quedar al sostre i va originar un incendi. Els segurates van tancar portes perquè hi havia gent que encara no havia pagat la beguda. Per tant podem dir que no es va activar el pla d' emergència.

La crisi s' acaba? continua?
Els polítics diuen que la crisi s' acabarà aquest estiu. Malgrat tot els especialistes diuen que Espanya encara no ha tocat fons.

Aterratge perfecte

El dissabte passat un llamp va tocar un avió i aquest va fer un aterratge d' emergència. Per sort no va haver-hi cap ferit.

El primer Carnaval de l' any

A Venècia, on se celebren els grans Carnavals, enguany han fet una desfilada de gòndoles pel Gran Canal. Disfressats amb màscares seguint el seguit de totrxes.

A Torà seguirem els seus passos i dimarts començarem el Carnaval a l' escola anunciant les consignes del rei Carnestoltes. El divendres i dissabte hi haurà festa grossa amb el gegants.

La festa de les dones a Torà per Sta. Àgueda

Dissabte al Poliesportiu es va celebrar el gran sopar. Tant el grup Glamour  Band com la discomòbil van estar molt bé, és per aquest motiu que la gent va anar a dormir  gairebé quan sortia el sol.
La Susanna  Bermúdez , alcaldessa d' enguany va traspassar el càrrec a la Carmen filla de la Perruqueria de Cal Peretó  que va ser escollida nova alcaldessa.

Notícies esportives

 El Barça guanya 5 a 1 comntra l' Osasuna al Camp Nou.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada