dilluns, 29 d’abril del 2013

NOTÍCIES DE LA SETMANA DEL 22 AL 28 D' ABRIL

DIADA DE SANT JORDI
Els grans de l' escola, els de 6è són els encarregats de fer les parades de roses i llibres per Sant Jordi. Nosaltres vam anar a visitar la parada i vam comprar alguns llibres i roses. A classe vam fer un fermall amb una rosa per la mare, un punt de llibre i una revista amb elsnostres textos per ragalar al pare. El dia de sant Jordi és una diada molt bonica  que a Catalunya se celebrar de forma molt festiva.




CELEBRACIO DEL XXVIII CERTAMEN LITERARI A L' ESCOLA SANT GIL


El divendres, 26 d' abril del 2013, a l' escola es van donar els premis del certamen literari i del concurs fem d' artistes. Nosaltres els de cinquè vam ser el presentadors/res. Tant el cicle superior com el mitjà vam interpretar varies melodies amb flauta i ho vam fer tots fantasticament bé. Els de cicle inicial  van interpretar la llegenda de Sant Jordi i el drac i ens ho vam passar molt bé. El drac el vam fer la nostra classe amb paper matxé.
Els pares i mares van poder venir a aquest acte i a l' acabar van poder veure l' exposició de treballas manuals i els textos guanyadors.




CAMINADA SOTA LA PLUJA
Paisatge de la Vall del LlobregósAquest diumenge ,dia 28 d' abril, es va celebrar la 32ª CAMINADA POPULAR DE TORÀ.
Aquest any la ruta sortia de l' Aguda amb dues rutes marcades d' uns 16 Km. Malgrat la pluja intensa, unes 220 persones van sortir a les 9h del matí.  La ruta curta anava de l' Aguda fins a Biosca, passant per la Masquita, Cabirols, Millet i cal Verdaguer fins tornar a l' Aguda. La ruta llarga que feia el Salt del Llop es va haver d' anul·la degut a l' esllavissades.
La nosttra colla erem , els tres germans Massanes de Barberà del Vallès   , l' Ivan, el Pau i jo el Roger de la classe del submarinistes . Al principi ens ho vam  passar pipa,  saltant marges i deslliçant-nos pels baixants enfangats, les bambes quedaven tant plenes de fang  que no podiem caminar. El meu amic Pau,  va quedar rebossat com una croqueta però ell valent, com el qui més, va continuar la ruta.  Pel camí ens anavem trobant pun td' habituallament que ens oferien coca, xocolata a la pedra, fruita, pa amb oli,aigua.. Només vam poder arribar fins a cal Millet perquè estàvem xops i morts de fred, aixó si amb la panxa plena. Els bombers ens van rescatar i ens van portar fins a l' Aguda. Allí van fer la tradicional rifa.

Roger



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada