dilluns, 6 de maig del 2013

NOTÍCIES DEL 29 D' ABRIL AL 5 DE MAIG





El diumenge, 5 de maig, la Caixa Rural de Coperativa de Guissona va celebrar 50 anys. Va haver-hi un gran pica-pica a la Rambla de Guissona. Va assistir-hi molta gent però la pluja  va espatllar una mica la festa.
Jana









A Tarragona  es va celebrar una  continuació del concurs  Anaprode de dansa. L'Escola Montse Esteve de Guissona va participar-hi de nou i el grup  de ballarines  de 13 anys els va faltar molt poc per passar  a les finals que se celebraran a França. El grup de 4t d' ESO va tenir més sort i passen a les finals.





El diumenge dia 5 de maig es va celebrar la trobada final de bàsquet a Balaguer hi havia mes de 50 equips . Hi havia equips d' Osca i de Calaf , era la trobada final de la província de Lleida. Va col·laborar la Federació Catalana de Bàsquetbol  i   l' Ajuntament de Balaguer.

Roger




Al nostre poble de Torà, aquest diumenge dia 5 es va celebrar la tradicional FESTA del ROSER.  Es va el canvi de priors i priores i es balla la dansa del Roser. És una festa solemne de la vila de Torà per això l' alcaldessa convida a alguna personalitat. Aquest anys el conseller d' economia Francesc Oms va acompanyar als toranesos i toraneses.




Ahir dos nens  de la meva classe,  jo i el Pau vam anar a Saragossa a disputar un torneig entre els  millors equips de Catalunya. El guanyador  se     n' anirà  a Cornellà el Prat, estadi de l' espanyol, a jugar un partit per anar definitivament a Madrid com a millor equip  d' Espanya i serà el representant a  Europa.

Oriol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada