dilluns, 27 de maig del 2013

NOTÍCIES DEL 13 AL 19 DE MAIG

Després  d' un pont llarg de 4 dies de festa , el dijous tenim dues activitats sorpresa:

LA CLASSE DEL SUBMARINISTES FA LA PARADA DE VERDURES I FRUITA

A  2/4 de 9 del matí tots ja estàvem a punt per montar la parada. El dia abans vam fer el manats de cebes, vam lligar els enciams, vam pesar les faves i espinacs i ho vam posar en bosses. També va preparar els cartellets amb els preus.

1 manat de 4 cebes _____ 1€
1 enciam _____________ 1 €
0,5 Kg de faves________ 0,80€
0,5 Kg d' espinacs ______0,80€.

Es va vendre tot el producte en un tres i no res. Molta gent volia comprar més enciams i cebes i ja s' havia acabat tot. Ens pensem  que les cebes potser estaven molt bé de preu.
En total vam fer 54,90€ però com que varem començar amb 30€ de canvi els guanys vam ser dse 24,90€..
Amb aquest diners podrem comprar més planter.



CATALUNYA RÀDIO VISITA L’ ESCOLA SANT GIL DE TORÀ

Catalunya Ràdio va nèixer el 20 de Juny de 1983, per tant enguany fa 30 anys i per aquest motiu ho celebren amb diferents activitats. Una de elles és  visitar algunes escoles seleccionades com la nostra. És per aquest motiu que  dijous 16 de maig del 2013, a les 10:00 del matí, en Luís Urpí , un home que porta 24 anys emetent a Catalunya Ràdio ens ha vingut a explicar com funciona aquesta emissora. Ens ha passat un Power Point  on s’ explica l’ objectiu pel qual es va crear l’ emissora, i hem pogut veure un recull de programes que s’ han fet al llarg d’ aquests trenta anys.  En  Miki Moto va ser el primer presentador  de Catalunya Ràdio quan només tenia  17 anys.
Catalunya Ràdio funciona per ones que s’emeten  des de la  torre de Collserola, sense ella, no tindríem: facebook, g-mail, whatsapp… Resumint no tindríem internet.
A Catalunya Ràdio és parla d’esports, de fets històrics, polítics, es fan entrevistes i notícies d’ allò que passa més important…
Catalunya Ràdio és va crear per defensar el Català, per això del seu logo hi surten els colors vermell i groc, els colors de la nostra estimada senyera, símbol de tot català. En acabar el presentador el Luís Urpí ens va donar a tots un bolígraf amb el logo  de Catalunya Ràdio.


Arnau Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada