dilluns, 13 de maig de 2013

NOTÍCIES DE LA SETMANA DEL 6 AL 12 DE MAIG

NOTÍCIES ESPORTIVES


L' ESCOLA DE FUTBOL ALEVI A QUEDA TERCER  A PRIMERA DIVISIÓ

L' Escola  de Futbol Cervera  Aleví A,  on juguen dos alumnes de la classe, ahir, 12 de maig, va guanyar contra el Balafia,  4-1 i aquesta victòria  va servir per quedar en tercer lloc i allunyar-nos més del Tàrrega que va perdre 7-0 contra els primers, l'Atlètic Segre, que té un jugador que ja té 15 anys.
Us presentem la fitxa tècnica de  l' ESCOLA F. CERVERA,C.

Titulars:
      PEGO FELIU, JAN
  GARRIGA ROSELL, RAMON
   MARQUILLAS BONAVILA, GERARD
 BALCELLS VILARDOSA, ROGER
 RAMOS FUENTES, IVAN
   JOVE ELIES, JAUME
   CULELL MARCO, PAU

Suplents:
   JIMENEZ ALBA, KIRIAN

 CEPERO TORRES, ORIOL
  PALAZÓN CALVINO, JOEL
  PASCUAL MATÍAS, LUÍS MIGUEL

ENTRENADOR

GRANADOS PEREZ, AARON


Oriol

FIRA DE SANT ISIDRE A SOLSONA

Els dies, 10, 11 i 12 de maig es va celebrar la 61 Fira de Sant Isidre a Solsona . Allà hi havia moltes colxonetes, atraccions  i moltes paratdetes.HEM GUANYAT DE NOU EL PREMI  BALDIRI REIXACH


Aquet divendres, dia 10 de maig, ens van telefonear dient que la classe de 5è, la nostra,  havíem guanyat el Premi Baldiri Reixach de 700 € per material escolar.
El treball guanyador ha estat el Projecte que vam fer al 1er. trimestre a la classe dels SUBMARINISTES, però  a més a més de treballar el món submarí  van donar molta importància a la figura de Narcís Muntoriol, un català que quan el van destituir de la política va anar cap a Cadaqués a pintar, allí va observar les penúries que tenia la gent de la zona per pescar el marisc i fou aleshores quan se les va ingeniar per construir el primer submarí.
El diumenge dia 2 de juny donaran els premis a l' Espluga de Francolí. Estem molt contents d' haver participat.


Arnau

A LA CLASSE DELS SUBMARINISTES SE´NS HA MORT DOS PEIXOS 
Aquest dilluns al matí a les 9h , quan hem entrat a la classe, hem trobat dos peixos morts del nostre aquàrium. No sabem la raó de la seva mort, potser van menjar massa o potser el canvi de peixera no els va agradar. L'Alex i el Pau, els valents de classe, han netejat la peixera i han tret els peixos morts.

Jana 

FESTA MAJOR DE PALOU I EXHIBICIÓ DE L' ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE

El diumenge 12 de maig va ser la festa Major de Palou i per aquest motiu l' escola de dansa Monts Esteve,  va fer una exhibició a les 6 de la tarda amb els grups de 5è, 6è i 1r i 2n d' ESO. Després va haver-hi coca i xocolata per tota la gent de la plaça i una gimkana per als més petits.

L'escola de dansa Montse Esteve al Concurs Nacional de dansa ANAPRODE.
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA: "ROBA AMIGA"
Des de l' escola ens han donat unes bosses de plàstic reciclat per a què portem aquella roba que ens va petita i ja no necessitem . Tots anem a portar la bossa al hall de l' entrada principal. Aviat quedarà l' entrada colapsada.

Pau

I  MERCAT D' HORTALISES DE L' HORT
Escola Sant Gil tenim moltes hortalises, per això la Desi va decidir vendre-les. Tenim de tot: enciam , escarola, cebes, pèsols, faves.... Els alumnes de 4rt van  vendre molt i van fer uns 29 €. El proper mercat el volem organitzar els alumnes de 5è.

Sara
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada