dilluns, 16 de desembre del 2013

HEM ANAT PER SEGONA VEGADA AL FORUM D' ESCOLES VERDES A JUNEDA

Cada quatre anys les Escoles que tenen el distintiu d' Escoles verdes participen en un Fórum per tal de compartir experiències i aprendre´n de noves.




II Fòrum d’Escoles Verdes a Juneda 

El Dimarts, dia 10 de desembre de 2013, la Xènia i jo, l’ Alex, de C.S., vam anar al II Fòrum d’Escoles Verdes de Lleida, a Juneda. Al matí els alumnes ens vam reunir en una sales per grups i els mestre en unes altres. Enguany, la nostra escola va presentar tres àlbums que representen les 3R  de REDUIR ,de RECICLAR  i de REUTILITZAR, amb la idea de que són les accions del dia a dia les que faran un gran canvi en el futur, allò que diuen “Els petits canvis són poderosos”. El nostre treball no solament consisteix en aquestes tres errres sinó que tenim altres "R" com   RESPECTAR , REFLEXIONAR I RESPONSABILITZAR-SE.
 Aquests àlbums, també els vam presentar en un concurs mediambiental estatal, on vàrem quedar primers. En els àlbums hi ha recollides totes les activitats mediambientals fetes en el nostre centre, al llarg dels anys. En van felicitar per l’ exposició feta i per tant vam tornar cap a casa ben il•lusionats. Amb altres escoles vam intercanviar experiències per a aplicar-les, en cas que es vulgui , i així millorar el nostre centre. La presentació dels alumnes que ens va agradar més, va ser sobre la mobilitat sostenible. Van presentar un treball on cada cicle escollia un vehicle no contaminant i en feia un treball., Amb la Xènia van dir de proposar-lo a l’Àngela per a fer-lo el curs vinent Cap al final vam anar cap a l’ hivernacle d’ aquest camp d’ Aprenentatge i ens van regalar planter per l’hort de l’escola, enciam, cols, i cebes. I ja per acabar ens vàrem reunir tots junts i Àlex i Xènia Representants del C. Superior.
Al cap de 2 dies el grup de 6è va anar a l' hort a plantar les verdures del FÔRUM.
En conclusió ens ho vàrem passar molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada