dijous, 3 d’abril de 2014

TALLER AL PARLAMENT I VISITA AL MUSEU D' HISTÒRIA

El dimecres 1 d' abril els de C. Superior vam anar a Barcelona a fer dues activitats:

1era. Visita al Parlament i taller, on vam fer un simulacre per  constituir el parlament i vam elegir també el  president, el Nil  i la vicepresidenta, Jana. Després de moltes trifulgues polítiques els partits  minoritaris es van imposar i van poder elegir ells,  el president de la Generalitat, que va ser el nostre company  Roger. Ell va elegir als seus consellers ( entre diputats i no diputats) per a poder governar.
Després d' un agradable esmorzar on vam poder veure al diputat de la CUP, al d' IV  Joan Herrera i a la PSC Marina Geli, ens va venir un diputat de CiU, Joan Morell de Pineda de Mar, que va atendre totes les nostres preguntes.  Al final ens va dir que havíem fet unes preguntes molt interessants.

2n. Visita al Museu d' Història de Catalunya. Hi . havia moltes coses a veure, haurem de tornar-hi un altre dia amb la família. És un museu molt atractiu i hi ha moltes activitats interactives. Nosaltres, aquest dia, vam fer un tomb pels grans invents que han anat canviant la societat des de la prehistòria als nostres dies.
En definitiva, la sortida  va ser super interessant .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada